Vektreduksjon

MOTUS TRENINGSSENTER ER SAMLOKALISERT MED VEKTKLINIKKEN VARIGSLANK. VI KAN DERFOR TILBY ET AV LANDETS BESTE TILBUD NÅR DET KOMMER TIL VARIG VEKTREDUKSJON

Alle har vi forskjellige grunner til å ønske å gå ned i vekt. Kanskje ønsker du å ta vare på helsen? Få økt energi og overskudd? Kanskje er du redd for å få livsstilssykdommer? Kanskje har du allerede forhøyet blodsukker? Eller har du et blodtrykk som er alt for høyt? Ofte er små endringer nok til å få en bedring på både blodsukker, blodtrykk og en lettere vekt. Om det er 5 eller 50 kilo – ingen mål er for små, og ingen for store. VarigSlank hjelper deg med å nå målet ditt med en personlig tilpasset oppfølging for et best mulig resultat.


Personlig veiledning

Din kostveileder vil følge deg gjennom hele perioden med vektreduksjon og gi råd om kosthold, fysisk aktivitet og andre endringer som kan gjøres for å oppnå en varig vektreduksjon. Oppstartssamtale tar 45-60 minutter, deretter er det oppfølgingssamtaler på inntil 30 minutter hver måned.

Grupper

Vi møtes i faste grupper med 2 ukers mellomrom. Dette skjer til faste tider og med din kostveileder som gruppeleder. I gruppene vil tema være hvordan oppnå vektreduksjon og hvordan holde vekten varig nede.

Treningsveiledning

Vi gir råd om hvordan trening kan brukes for vektreduksjon og for å bevare vekttapet.

Oppfølging ved lege

Vår lege som har videreutdanning innen overvektsbehandling er tilgjengelig for din kostveileder og vil kunne rådgi om det viser seg at helseproblemer er en medvirkende årsak til overvekten. Vi baserer oss på kunnskap som er dokumentert gjennom medisinsk forskning. Vi gir deg ingen diett eller slankekur som kun hjelper for en kort stund. Gjennom en gradvis endring av livsstil og ved å fjerne årsaker til overvekten, oppnår man en varig livsstilsendring som gir en varig vektnedgang.

Høres dette ut som noe for deg?

Meld deg inn ved å følge lenken nedenfor. Har du spørsmål før du melder deg inn, så kan enten kontakte oss via vår kontaktside. I etterkant av innmelding vil du bli kontaktet av kostholdsveileder, og får time i løpet av kort tid. Vi setter opp time hos lege for blodprøver og oppstartssamtale. Deretter får du jevnlig oppfølging av både kostholdsveileder, lege og gruppetimer med andre deltagere.

Les mer på VarigSlank.no


MOTUS TRENINGSSENTER

Om du ønsker å vite mer, send oss gjerne en melding

Skriv til oss